1117 Budapest Barázda u. 44. +36-1-464-7000 7:00-16:00

Téli kerekek tárolása

A gumiabroncsok a gyártó által az alapanyagba kevert öregedésgátló ellenére használat nélkül is fokozatosan öregednek. Szakszerű tárolással azonban ennek a folyamatnak az üteme lelassítható.

A gumiabroncsok leszerelésekor a kerék helyzetét, pozícióját meg kell jelölni, pl. krétával az abroncs belső oldalán, vagy futófelületén (pl. BE a bal első keréken). Forgásirányos, vagy aszimmetrikus mintázatnál ez elégséges, szimmetrikus mintázatoknál azonban rolex gmt master ii mens rolex calibre 2813 116758 gold tone green dial jelölnünk kell a forgás irányát is, ha az abroncsot felniről leszerelve tároljuk el. Az abroncsok forgásirányát ugyanis – néhány ezer kilométer után – nem szerencsés megváltoztatni.

Néhány intézkedés a tárolás előtt

 Távolítsd el a gumiabroncsok mintázatának árkaiba beszorult kavicsokat, szennyeződéseket!

 Vízzel alaposan tisztítsd meg a gumiabroncsokat!

 Száradás után célszerű lekenni őket gumiápolóval!

• Tárold a gumiabroncsokatvegyi anyagoktól és hőforrástól távol; hűvös, páramentes, fénytől védett helyen! (garázs, kamra, száraz pince stb.)

 Tárold őket fekvő vagy producthermes 54999 fashion belts álló pozícióban attól függően, hogy felnire szerelve, vagy anélkül tárolod őket!

 

Ha nem szeretnél a tárolással foglalkozni, vagy nincs megfelelő helyed hozzá, akkor a kerékcsere alkalmával kérd ajánlatunkat, vagy hívj minket a következő számon: +36-1-464-7000